top of page
0EED66AE-E9D0-46FF-BF87-3B6C15A2FF89.jpe

Opdrachtgevers

Gemeente Groningen

logo_gemeente_groningen.png

Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling

Postbus 30026

9700 RM Groningen

  • Werk- prive balansspel

Een spelritueel waarbij de deelnemers in een individuele zoektocht onderscheid leren maken tussen minder belangrijke zaken (levensgebieden) en voor henzelf essentiële zaken. Dit kan helpen orde te brengen in situaties waarin een te grote werk- en levensdruk wordt ervaren. Het hielp de werkgever inzicht te krijgen hoe werknemers omgaan met al hun levensverplichtingen.
 

  • Burning-man

Rituele opening van een bijzondere projectruimte.
 

  • In hetzelfde schuitje

Opdracht om voor de medewerkers van DMO een terugkeerritueel na Covid Lock down te ontwikkelen. Het ritueel ”in hetzelfde schuitje” helpt medewerkers na lange tijd van afwezigheid zich weer thuis te voelen op het werk en met name om weer verbinding tussen collega’s te ervaren.

Geestelijke Verzorging Aardbevingsgebied Groningen

logo_gva.png

P.a. Solidair Groningen & Drenthe

Industrieweg 22c

9403 AA Assen

  • Ritueel Ballingschap

Opdracht een ritueel te ontwikkelen voor slachtoffers in het aardbevingsgebied Groningen die (tijdelijk) hun huis moeten verlaten voor versterking of nieuwbouw.

CBS De Wieken Ten Post

logo_onder_de_wieken.png

Open Christelijke Basisschool Ten Post
Oldenhuisstraat 6
9792 PM Ten Post
 

  • Herinner(d)ingen

Op de school is in het kader van alle gebeurtenissen rond de aardbevingen een ritueel ontwikkeld en uitgevoerd met alle kinderen van de basisschool met als basisidee dat kinderen met dierbare foto’s en voorwerpen van hun huis en omgeving de scheuren in de dorpsgemeenschap proberen te dichten.

bottom of page